Alla inlägg den 1 januari 2016

Av Emmy Forsberg - 1 januari 2016 18:00

jag borde skriva nytt år och nya möjligheter men jag väljer att fortsätta min cyniska sida och jag är smart nog att förstå att det inte kommer vara ett snärtfritt år. Jag är ju positiv och jag tror det här är mitt år men hittills så har det inte gått skitbra längre stunder i mitt liv.



Man kan ju inte alltid vara det där fluffigt gulliga som jag visar på avdelningen. jsg är lite svart och mörk också... 


2015. Intressant år. Hänt mycket... Hänt massvis, hänt lite för mycket för en person på så kort tid, vet inte om jag ska rabbla allt här men riktiga toppar och dalar. Har bl a Blivit sjukt sårad. gjort slut på en relation och haft det bästa sexet i mitt liv. Varit sårbar, varit ärlig, varit awsome och varit lycklig. 


Det senaste är det viktigaste, inte många gånger men för några minuter under 2015 va jag lycklig och jag borde läggannyårslöften som träna mer, dricka mindre, sluta snusa men jag tänker lova att fortsätta vara lycklig, tänka på mig och vara ärlig. 


Så säger jag nå så menar jag det !!


längtar just nu, i skrivandes stund efter sällskap, en varm kropp, eTT sällskap i soffan, nån att bygga puzzel med, nån att servera bacon till, nån som av miisstag lämnar sina kläder hos mig för att få komma tillbaka.... Men i brist på en så umgås jag med mig själv, tar ett glas vin till och väntar på att håret ska torka så jag kan Gå upp på Interpool och ta en öl,,,

Ovido - Quiz & Flashcards